Uncategorized

De beste houding voor conceptie 5 aanbevelingen voor seks, als je zwanger wilt worden

Beste pose voor de conceptie: 5 aanbevelingen voor seks, als u zwanger wilt worden

Om te beginnen, onthoud dat spermatozoa (zoals eicellen) zeer overlevenden is en voor meerdere dagen kan bestaan, en ook genoeg. Maar ze kunnen een beetje helpen!

een. Doggi-stijl

Gynaecologen raden aan, waarin het zaad zo dicht mogelijk bij de baarmoederhals is, zodat ze niet te ver “zeilen”. Het is het beste dat dit gebeurt in doggi-stijl, wanneer je rust op de ellebogen en knieën, en de partner is achter. Als optie:

kamagra bestellen online

Opay de voorkant van het lichaam op het bed (je kunt een paar kussens plaatsen).

2. Zendingspositie

Het is ook vrij geschikt voor de conceptie. Je kunt elkaar in de ogen bekijken, wat het proces romantisch maakt, en je liegt op het moment van orgasme, wat enigszins vereenvoudigt Spermatozoa-taak. Als optie: het staat op alle fours, en je verhoogt je heupen (dezelfde kussens) naar hem toe.

3. Wrijving

Sommige experts bevelen een vrouw aan om hun voeten op de partner op de schouders te laten penetreren waren dieper. Maar je kunt eenvoudig het kussen onder de onderrug plaatsen en hetzelfde effect bereiken.

4. kamagra Stimulatie van de clitoris

Orgasme heeft wat betekenis voor de zwangerschap, omdat de vermindering van intieme spieren bijdraagt ​​aan de ovulatie: het sperma beweegt in de goede richting. Omdat enkele vrouwen alleen orgasme ervaren uit penetratie, is het belangrijk om voor clitorale stimulatie te zorgen.

5. Na seks

Er is een mening dat het nuttig is om op de rug te liggen na seks voor de beweging van spermatozoa, dus haast u niet om van het bed te springen. Maar gooi mijn benen op de muur of sta op mijn hoofd, er is geen punt: het conceptproces is geen analoog van de pijp waarin je kunt “vullen” spermatozoa. Maar het is mogelijk om de nek op deze manier te beschadigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *